Whatsapp

Ik wil graag met je trouwen!

De maanden voorafgaand aan jullie bruiloft is een spannende tijd. Met Alicia als fotograaf zeg je met een gerust hart JA.

Een bruiloft fotograaf zoeken is lastig door de grote verschilllen in prijzen en kwaliteit. Om die reden werkt Alicia altijd met een offerte op maat. Elk bruidspaar heeft andere/eigen wensen tijdens hún trouwerij. Om die reden biedt Alicia jullie de mogelijkheid zelf te bepalen op welke momenten ze haar ding moet/mag doen. Aan jullie de keus. Je kunt kiezen voor een aantal uur of voor de gehele dag. Maar voordat het zover is, is het altijd fijn om elkaar te ontmoeten en zien of er een juiste klik is. Het samen met Alicia bekijken van inspiratie/voorbeelden is een mogelijkheid zodat vooraf duidelijk is wat jullie exacte wensen zijn op dé dag.

Nieuwsgierig geworden?
"Tijdens het maken van bruiloftfotografie gaat Alicia uiterst zorgvuldig te werk en is ze óveral tegelijk, zonder in de weg te lopen. Letterlijk een "fly on the wall" zodat alle mooie speciale momenten worden vastgelegd zonder dat je het gevoel hebt dat er iemand de hele tijd om je heen aan het cirkelen is".